La Mulți Ani, mămico!

La Mulți Ani, mămico!

Ziua internațională a Femeii, Ziua Mamei, este una dintre sărbătorile cele mai duioase și mai emoționante trăite de copii, dar un numai.

 Copiii așteaptă cu nerăbdare această minunată Sărbătoare a Mamei, așteaptă momentul să-și poată exprima toată iubirea și gingășia pentru această minunată ființă care este MAMA! Fără mama, fără prezența ei, viața noastră este mai săracă…

La Centrul de Zi ”Sf. Anton„ din Huși, copiii au început din timp pregătirile pentru această frumoasă sărbătoare. Astfel au confecționat coșulețe cu flori, felicitări pentru mama, au învățat poezii, cântece și dansuri.

În ziua de 8 Martie au fost invitate la Centrul nostru toate mămicile și bunicile, și împreună am sărbătorit acest mare DAR: MAMA.

Cu emoție și bucurie în suflet și pe chip, copiii au dansat și cântat din toată inima pentru mama, ființa lor cea dragă, toate acestea într-o atmosferă de sărbătoare și veselie.

Cu lacrimi în ochi, toate mămicile și bunicile au primit cu iubire sărbătoarea surpriză din partea copiilor și nepoților.

Cu lacrimi în ochi am cântat și pentru toți copiii și mamele din Ucraina, care astăzi nu pot sărbători din cauza războiului.

Ție, mamă scumpă, azi îți mulțumesc și cu tine-aș vrea mereu să mă mândresc,

Că sunt strop de viață din sufletu-ți curat, te iubesc nespus și sunt un om bogat.

Am inima mică, dar un suflet mare, ca să pot iubi ce-i mai de preț sub soare,

Nu vreau bogăție sau nimic în lume. dragostea de mamă, totu-i pentru mine!

 

Sr. Patricia Costache

Centrul de zi „Sf. Anton” – Huși

8 Martie 2022