8 martie la Centrul de zi „Sf. Anton” din Huși

8 martie 2020, Huși

În fiecare an de 8 martie ne îndreptăm gândurile bune către mame, surori, bunice, învățătoare, prietene. Omagiem această sărbătoare în moduri diferite: cu flori, bomboane, un zâmbet… Ca de fiecare dată, această zi este mult așteptată de copii, pentru a exprima, cu înflăcărare, toată iubirea lor pentru ființa cea mai dragă: MAMA. 

Și copiii care frecventează Centrul nostru de zi din Huși, împreună cu surorile care lucrăm cu ei, am pregătit un frumos moment artistic dedicat mamei, moment intitulat „Ghiocelul supărat”. Au adus mamei un omagiu în versuri: versuri recitate și versuri cântate.

  Mama este singura care te iartă, indiferent de greșeală. Singura care te iubește fără să-i pese dacă ești deștept sau frumos. Singura care poate lua locul oricui, dar, care nu poate fi inlocuită niciodată, de nimeni…

„Draga mea mamă, simt nevoia să îți spun câtă iubire există în sufletul meu. Aș vrea să știi că cel mai bun lucru pe care aș putea să îl fac este să îți mulțumesc clipă de clipă că ești lângă mine”.

„Vrem să îți mulțumesc ție, Mamă, pentru că exiști! Mulțumesc că exiști mereu pentru mine”. 
Te iubesc măicuța mea, pentru tot ce-mi dăruiești
Te iubesc măicuța mea, așa cum ești.
Aș vrea să-i dau o floare să semene cu ea
Dar nici-o floare-n lume nu e ca mama mea.
La mulți ani tuturor mamelor di lumea întreagă!

Bunul Dumnezeu să le răsplătească pentru toată iubirea lor!

Sr. Patricia Costache
Comunitatea „Sf. Anton” – Huși

* * *